Analyse en advies voor een sneller en beter productieproces

“Laat uw productieprocessen met professionele afstand bekijken en beoordelen.”

Dagelijks zijn uw medewerkers bezig met orders van klanten, voorraadbeheer, planning en de productie van uw unieke product. Ruimte om met afstand deze werkprocessen kritisch te bekijken, is er vaak niet. Breng verbeterkansen voor uw productieprocessen in kaart met de externe blik van Organad.

Durft u kritisch in de spiegel te kijken? Een eerste sessie van 2 uur met sleutelfunctionarissen geeft duidelijkheid.

De urgente productie-uitdagingen boven tafel

Problemen zijn altijd samengesteld uit een serie kleinere uitdagingen. Als je deze weet te identificeren, zijn ze vaak niet moeilijk op te lossen. In een open dialoog vragen wij door tot de echte oorzaak van urgente productie-uitdagingen op tafel ligt.

  • Produceren we op de meest effectieve wijze?
  • Welke stappen in het productieproces kunnen beter?
  • Hoe kunnen we efficiënter meer produceren tegen minder kosten?

Doeltreffend advies en stappenplan

Voor een doeltreffend advies en stappenplan ter verbetering van uw productieprocessen, maken we gebruik van uw kennis en kunde en sluiten we aan bij de bedrijfscultuur en het kennisniveau van uw medewerkers.

Een aantoonbaar hoger rendement door uw productieprocessen door te lichten en te optimaliseren? Maak kennis met de hands-on oplossingen van Organad.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik voor Organad kiezen?
Omdat onze unieke aanpak goed aansluit bij uw bedrijfscultuur.  Leg ons uw vraag voor en nodig ons uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. U ervaart dan waarom u  voor Organad zou kiezen.
Hoe snel kan Organad ons helpen?

Stel uw vraag via de website en u ontvangt binnen 1werkdagen een reactie. Zo nodig kan er zeer op korte een adviesgesprek plaatsvinden.

Na start van de ondersteuning door Organad zult u vanaf het begin al resultaten zien.  Organad helot dus heel al snel.

 

Welke aanpak hanteert Organad?

Organad werkt met het concept De Diamantmijn. Analyse, begeleiding en training, zijn drie belangrijke pijlers hierin. Door het gebruik van eenvoudige apps heeft u de ondersteuning van Organad beperkt nodig.  Wij spelen in op de cultuur van uw bedrijf, de omstandigheden en het kennisniveau van medewerkers.

Op de achtergrond worden technieken gebruikt als Lean, Six Sigma, Scrum en Enterprice Engineering toegepast. De brede kennis en ervaring  van Organad gecombineerd met de apps en vaardigheden om deze technieken te vertalen naar uw bedrijfscultuur maakt onze aanpak succesvol.

Heeft Organad wel de juiste deskundigheid in huis?
Wij zijn ons bewust van onze grenzen. Binnen het netwerk van Organad zijn nagenoeg alle vraagstukken op een juiste wijze te beantwoorden. Een professionele doorverwijzing kan hier ook toe behoren.

Vraag ons om een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zullen onze deskundigheid aantonen of kunnen u in contact brengen met de juiste persoon of organisatie.

Hoe krijgt Organad het probleem snel en ook goed in beeld?
De juiste vragen stellen levert de juiste antwoorden op.  Zo eenvoudig is het.  Moeilijker willen we het ook niet maken.
Vindt Organad ook de oorzaak achter een probleem?

Symptoombestrijding werkt niet. Organad houdt zich hier dan ook niet mee bezig.  Wel met de oorzaak van een probleemstelling of uitdaging. Deze zijn bepalend. Organad achterhaalt samen met u de onderliggende oorzaak en helpt u deze aan te pakken.  Dit is wat u het wilt weten en waar u wat aan heeft.

Past Organad LSS en soortgelijke technieken toe?
Ja. Organad maakt onderandere gebruik van de principes Lean en Six Sigma. Enterprise Engineering Scrum  worden indien nodig ook toegepast. Dit garandeert een gestructureerde aanpak en de hoogste kans op goed resultaat.  Aansluiting op uw bedrijfcultuur is essentieel. De vertaalslag om deze technieken in uw bedrijfscultuur in te passen is één van sterke punten van Organad. Wij weten deze technieken toe te passen zonder dat dit botst met de heersende bedrijfscultuur.
Geeft Organad resultaatgarantie?

Een aantal succes factoren liggen buiten bereik van Organad.  Organad samen met u aan het optimale resultaat.  Het resultaat  wordt gegarandeerd bereikt als  de aanpak en de adviezen van Organad worden gevolgd.

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan