“Laat met professionele afstand uw bedrijfsprocessen bekijken en beoordelen.”

De MKB- industrie is een sector met veel kennis en kunde. Pragmatisch en hands on.  Een kritische blik en met een zekere afstand naar de eigen processen kijken is  belangrijk en levert veel op. Vaak ontbreekt hiervoor de tijd en de aandacht; het zit niet in de genen of er zijn geen mensen voor.  De bekende blinde vlek of bedrijfsblinheid spelen ook mee. 

  • Doen we alles wel op de meest effectieve wijze?
  • Is er een manier om het beter te doen?
  • kan er meer worden gepresteerd met minder inspanning en tegen minder kosten?

Om dit op eenvoudige wijze te realiseren is vaak een blik van buitenaf nodig. Een buitenstaander die met professionele afstand  naar uw bedrijfsprocessen kijkt, deze beoordeeld en rekening houdend met uw bedrijfscultuur ook helpt de vertaal slag te maken naar verbeteringen.

Organad gaat in een open dialoog uw vraagstelling bekijken. Wat speelt er en wat heeft uw organisatie direct nodig?  Op deze manier achterhalen we welke knelpunten er zijn en ook wat er aan gedaan moet worden. Samen gaan we op zoek naar de oorzaken en zoeken we naar oplossingen.  Zo werpen we licht urgente uitdagingen van uw bedrijf.

Organad is als geen ander in staat om met u en mee te denken en daarna kansrijke oplossingen aan te dragen.  We werken samen aan een pragmatisch en doeltreffend advies en een stappenplan.

Nieuwgierig geworden? U kunt vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Hiermee zet u de belangrijke eerste stap.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik voor Organad kiezen?

Omdat onze unieke aanpak goed aansluit bij uw bedrijfscultuur.  Leg ons uw vraag voor en nodig ons uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. U ervaart dan waarom u  voor Organad zou kiezen.

Hoe snel kan Organad ons helpen?

Stel uw vraag via de website en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie. Zonodig kan er zeer binnekort een adviesgesprek plaatsvinden.

Welke aanpak hanteert Organad?

Analyse, begeleiding en training, zijn drie pijlers van Organad. Aandacht voor deze drie pijlers waarborgt de resultaten. Wij spelen in op de cultuur van uw bedrijf, de omstandigheden en het kennisniveau van medewerkers.

Op de achtergrond worden technieken gebruikt als Lean, Six Sigma, Scrum en Enterprice Engineering. De brede kennis en ervaring  van Organad gecombineerd met  vaardigheden om deze technieken te vertalen naar uw bedrijfscultuur maakt onze aanpak succesvol.

Heeft Organad wel de juiste deskundigheid in huis?

Wij zijn ons bewust van onze grenzen. Binnen het netwerk van Organad zijn nagenoeg alle vraagstukken op een juiste wijze te beantwoorden. Een professionele doorverwijzing kan hier ook toe behoren.

Vraag ons om een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zullen onze deskundigheid aantonen of kunnen u in contact brengen met de juiste persoon of organisatie.

Hoe krijgt Organad het probleem snel en ook goed in beeld?

De juiste vragen stellen levert de juiste antwoorden op.  Zo eenvoudig is het.  Moeilijker willen we het ook niet maken.

Vindt Organad ook de oorzaak achter een probleem?

Symptoombestrijding werkt niet. De oorzaak van een probleemstelling is bepalend. Organad achterhaalt de oorzaak achter de oorzaak voor u.  Omdat u het wilt weten en wij dus ook.

Past Organad LSS en soortgelijke technieken toe?

Ja. Organad maakt onderandere gebruik van de principes Lean en Six Sigma. Enterprise Engineering Scrum  worden indien nodig ook toegepast. Dit garandeert een gestructureerde aanpak en de hoogste kans op goed resultaat.  Aansluiting op uw bedrijfcultuur is essentieel. De vertaalslag om deze technieken in uw bedrijfscultuur in te passen is één van sterke punten van Organad. Wij weten deze technieken toe te passen zonder dat dit botst met de heersende bedrijfscultuur.

Geeft Organad resultaatgarantie?

Nee. Een aantal succes factoren liggen altijd buiten bereik van Organad. Resultaatgarantie is daarom niet haalbaar.  Organad werkt samen met u aan het optimale resultaat.

Organad verbetert uw resultaten in belangrijke mate en maakt de kans van slagen groot. Meer kunnen wij helaas niet beloven.

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan

11 + 15 =